За компанията

Здравейте!

Нека ви се представим!

Ние сме VIRTUAL BROKER – застрахователен брокер, който предлага пълна гама застраховки за физически и юридически лица.

Всички ние в ръководството и екипа на VIRTUAL BROKER сме доказани професионалисти в застрахователния бизнес, с много познания и дългогодишен опит. Ние познаваме задълбочено пазара и разбираме ясно нуждите на клиентите.

Основната ни цел ще бъде да ви предоставяме бързо, качествено и коректно обслужване.

От нас ще получите компетентен съвет, най-изгодните за вас оферти и пълно съдействие, когато имате нужда от него. Ние работим отлично с всички застрахователни компании на българския пазар

Ние ще ви предложим нов стандарт на обслужване в застраховането! Смятаме, че в днешно време, освен доброто обслужване и изгодните цени, едно от най-ценните предимства за клиентите е възможността да спестят собственото си време. Затова, без нашироко да обясняваме, колко скъпа и високотехнологична платформа използваме, ще ви предложим най-съвременни начини да сведете до минимум времето, което отделяте за правенето на застраховки. А може и да ви стане приятно и забавно Virtualbroker.bg е онлайн услуга на “В брокер” ЕООД.

Ние сме член на българо-швейцарската камара.

Ние сме регистрирани в Комисията по финансов надзор с Удостоверение 475-ЗБ / 19.08.2015 година и сме администратор на лични данни с идент. Номер 49053.

Лиценз

 

Застрахователи

АБЖ

02 / 930 22 00

Кол център 24/7

Армеец

0700 13 939

Кол център 24/7

БулИнс

0700 16 633

Кол център 24/7

ДЗИ

0700 16 166

Кол център 24/7

Евроинс

0700 17 241

Кол център 24/7

Генерали

0800 12 712

Кол център 24/7

Групама

0700 12 332

Кол център 24/7

ЛевИнс

0800 15 333

Кол център 24/7

Олимпик

02/ 902 09 00

Кол център 24/7

ОЗК

0700 16 688

Кол център 24/7

UNIQA

0700 11 150

Кол център 24/7

Нашите партньори

"Фератум България" ЕООД е част от международната кредитна компания Ferratum Group и е първата фирма в България, която отпуска бързи заеми, като кандидатстването се извършва изцяло онлайн. Фирмата оперира с финландски капитал. Под името „Фератум” в момента се предлага услугата „Бърз заем” и в други страни в Европа: Финландия, Швеция, Литва, Латвия, Словакия, Холандия, Испания и др., както и в Нова Зеландия и Сингапур.

"Фератум България" ЕООД е регистрирана като Администратор на лични данни с Удостоверение № 0247990/ 14.07.2009г, и е регистрирана като финансова институция в Регистъра на БНБ по чл. 3, ал. 2 от Закона за кредитните институции.

Основната дейност на фирмата – отпускане на Бързи заеми без залог, като кандидатстването за кредит се извършва онлайн.

Цел – предлагане на лесен и бърз малък кредит, при минимална документация и за максимално кратко време.

ЕКО БЪЛГАРИЯ ЕАД притежава мрежа от 82 бензиностанции ЕКО и 4 петролни бази в цялата страна. Компанията изпълнява успешно своя петгодишен инвестиционен план за бизнес дейности в България, като е построила нови съоръжения, придобила и модернизирала построени вече обекти и т.н.

Броят на бензиностанции ЕКО в България непрекъснато се увеличава.

ЕКО БЪЛГАРИЯ ЕАД предлага голям асортимент от висококачествени горива и масла. От юни 2004 г. ние предлагаме ексклузивно на българския пазар новата серия горива EKO KINITRON - UNLEADED 100 Speed, UNLEADED 95 Plus и DIESEL Plus.

Серията EKO KINITRON отбелязва началото на нов период в развитието на пазара на горива в България. Те не само отговарят на всички изисквания на стандартите на Европейския съюз, но и са по-благоприятни за околната среда, тъй като отделят по-малко вредни емисии в атмосферата.

Всяка бензиностанци EKO разполага с мини маркет, кафе и автомивка. Бензиностанции ЕКО предлагат на своите клиенти цялата гама от висококачествени масла ЕКО.

Булпол Център ООД е оторизиран вносител на полските компании LOTOS OIL за смазочни продукти и на JENOX AKUMULATORY за стартерни акумулаторни батерии.

LOTOS Oil дружество, член на Capital Group LOTOS S.A., която е динамично развиващ се концерн, управляван по най-модерните стандарти. Групата дейности включват добив и преработка на нефт, както и дистрибуция и продажба на широка гама петролни продукти.

Продуктовото портфолио на LOTOS Oil включва:

  • LOTOS Quazar – ултра модерна серия двигателни масла за леки автомобили
  • двигателни масла за леки автомобили с формула за термален контрол
  • OTOS TURDUS – серия масла за тежко натоварени двигатели
  • OTOS AGROLIS - серия селскостопански продукти
  • LOTOS IBIS – масла за железопътна техника
  • LOTOS MARINOIL - масла за кораби и лодки
  • LOTOS трансмисионни масла
  • Индустриални масла
  • Греси

JENOX AKUMULATORY е Полска компания, специализирана в производството на висококачествени акумулатори за всички видове автомобили.

Повече от 20 години фирмата реализира инвестиции в модерни технологии, създава специализиран екип и съответно непрекъснато повишава качеството, както на продуктите, така и на стандарта за обслужване на своите клиенти.

В продуктовата гама на JENOX AKUMULATORY са включени 4 вида акумулаторни батерии - Gold, Classic, Super Heavy Duty и Hobby.

Благодарение на разнообразните технически параметри и специализираното предназначение продуктите покриват очакванията дори и на най-взискателните потребители.

При нас можете да получите професионална консултация при избор на смазочни продукти за вашите автомобили, транспортен парк, индустриална техника и други области на приложение.

За нас винаги на 1во място стои клиента, неговите проблеми и професионалните решения, които ние да открием и предложим. Специализирани сме в областта на индустриалните масла и греси, като в същото време доставяме качествени продукти на водещи компании в областта на инфраструктурното строителство и агро сектора в България. Наши партньори са експерти от редица автосервизи на територията на страната, с които заедно изграждаме доверието на клиента към качествения продукт и услуга, които всеки заслужава.

„Да изградим дългосрочни отношения с нашите партньори, базирани на професионализъм, доверие и отговорност. Това е нашата мисия!“

 

 

AutoExpert International (AEI) е информационен брокер специализиран в събирането, обработката и продажбата на информация за автомобили.

AEI събира тази информацията от 01.01.1995 г. до момента. Тя се актуализира на всеки 4 месеца. Техническите данни и цените на нови автомобили се получават от официалните вносители и производители на автомобили в България.

Клиенти на AEI са застрахователни компании и брокери, търговци на автомобили, държавни институции, частни фирми, авто експерти и т.н., т.е. всички, които имат нужда от данни за автомобили.

Ползването на данните на AEI е задължително за застрахователния бизнес по силата на наредба 49 (предишна 24) на Комисията за Финансов Надзор към Министерство на Финансите.

AEI предоставя информацията изцяло през Интернет с помощта на уеб приложения и уеб сървиси.